24 januari 2018

Kraam huren?

Kidsevent ‘On tour’

Op zondag 15 april 2018 wordt er in Sint-Michielsgestel een gezellige en actieve middag georganiseerd voor alle kinderen uit de omgeving. Onder de naam Kidsevent ‘On Tour’ vindt er op het terrein van het zwembad Zegenwerp een gezellige braderie plaats met muziek, hapjes en leuke spullen. Daarnaast wordt er een sportieve zeskamp gehouden en zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals een springkussen, schminken etc. Het doel is de jeugd een leuke middag te bezorgen. Kidsevent ‘On Tour’ is een mooie gelegenheid om te laten zien wat uw organisatie doet voor kinderen. We zien u dan ook heel graag als deelnemer aan dit vrolijke event.

Prijzen
De prijzen voor deelname zijn als volgt samengesteld:

  • Kraam van 4 meter (ondernemers)                                       € 37,50
  • Kraam van 4 meter (verenigingen)                                        € 22,50
  • Grondplaats van 4 meter                                                            € 29,50
  • Gebruik elektra                                                                                 € 7,50

Inschrijven is mogelijk via het bijgaande inschrijfformulier. Uw aanmelding dient uiterlijk 6 april 2018 bij de organisatie binnen te zijn. De deelnamekosten dienen binnen twee weken te worden voldaan, doch uiterlijk op 10 april 2018 op IBAN NL47RABO0190.5909.20 t.n.v. Kidsevent Gestel o.v.v. deelnemende partij.

Voorbereiding op 15 april
U kunt zondag 15 april 2018 van 9.30 tot en met 11.30 uur opbouwen. Graag vragen wij u zich te melden bij de organisatie bij de poort van Sportpark Zegenwerp aan de Esscheweg. Daar krijgt u uw standplaats toegewezen. Na 11.30 uur dienen alle auto’s van het terrein af te zijn. U kunt parkeren op de parkeerplaats van het Sportpark en in de omgeving van de Esscheweg. Heeft u op het inschrijfformulier aangegeven dat u stroom nodig heeft, zorgt u dan zelf voor voldoende verlengkabels, uiteraard van deugdelijke kwaliteit.
Graag wijzen wij u op onze algemene voorwaarden waarin u de regels vindt die van toepassing zijn in verband met de orde en veiligheid tijdens het Kidsevent. Indien u na het lezen van  de voorwaarden nog vragen en/of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons te allen tijde bereiken via het e-mailadres kidseventgestel@gmail.com. Wij hopen u als deelnemer te mogen begroeten, zodat we er samen een geslaagde dag van kunnen maken, zowel voor u als voor de kinderen.

Prijs voor kraam en grondplaats is per lengte van 4 meter.