24 januari 2018

Informatie 2020

Er komt weer een nieuw Kidsevent in Gestel!

Kinderen kunnen weer volop spelen, sporten, knutselen, zingen en dansen op het terrein van zwembad Zegenwerp in Sint-Michielsgestel. Op zondag 5 april 2020 is er namelijk weer een gloednieuwe editie van het Kidsevent. Een gezellige middag die ouders, grootouders, maar vooral kinderen uit de gemeente Sint-Michielsgestel en wijde omgeving niet mogen missen!

Attracties en activiteiten

Het Kidsevent gaat om 12 uur van start. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen kijken, mee te spelen en lekker rond te lopen. Lokale verenigingen en stichtingen zijn van de partij die demonstreren wat zij zoal doen voor de jeugd. Ook zijn er leuke activiteiten zoals schminken, springkussens en boomklimmen. Hoogtepunt is natuurlijk de spetterende zeskamp waarbij teams van kinderen kunnen met elkaar de sportieve strijd aangaan.

Foodcourt en podium

De catering van dit familie-evenement wordt verzorgd door Optisport, zodat iedereen na de opgedane indrukken heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje. Op het podium zullen diverse optredens worden verzorgd, onder andere van de fantastische dansers van Life Dance uit Den Dungen.