15 januari 2018

Verslag editie 2016

Zaterdag 16 april 2016 was het dan eindelijk zover: De tweede editie van het Kidsevent vond plaats op het terrein rond kindcentrum de Ellips.

Wat een feest was dat! Eรฉn grote belevenis voor de kinderen. Aan iedereen was gedacht. De actieve kinderen konden lasergamen, in een boom schommelen of klimmen, voetballen of op een rodeostier zitten. De creatieve kids konden er snoep-sushi maken of een crea workshop volgen. Verder waren er nog springkussens, een draaimolen, een ballonnenkunstenaar, een schminkster en een heuse kapla wedstrijd. En of het nog niet genoeg was, was er ook nog een spellenplein ingericht waar kinderen verschillende spellen uit konden proberen. Ook aan de ouders was gedacht want zij konden struinen over een braderie met verschillende soorten kramen. Er was speelgoed, kinderkleding, spelletjes enz…

De Natuurspeeltuin stond er ook met een kraam. Hier kon je een plankje schilderen met bijvoorbeeld je eigen naam en daarnaast kon je de naam van de toekomstige Natuurspeeltuin bedenken. Voor hun was het ook een belangrijke dag, want al het geld wat deze dag op het Kidsevent zou worden opgehaald, wordt gedoneerd aan de Speeltuin.

Van al dat spelen en rondwandelen kreeg iedereen natuurlijk wel trek en dorst. Gelukkig was er ook genoeg te drinken en konden er frietjes, poffertjes of worstenbroodjes gegeten worden om de honger te stillen. Gedurende de hele dag waren er continu live optredens van dansgroepen, theater, acrobatiek, mode-shows en een live-band. Kortom, het was zowel voor de ouders als voor de kinderen een zeer geslaagde dag!